NEGA LICA

opuhvata kozmetički tretman, stručni nadzor dermatologa, nadogradnju ili mini-val trepavica i profesionalno šminkanje.

Osim problema esteske prirode, naši kozmetolozi se bave i problematikom kože (akne, bore, kuperoze...) a u slučaju kođnih oboljenja prepisuje se posebna terapija. Klasični tretman podrazumeva pripremu (facijalna masaža) čišćenje, piling masažu i ampulu. Vrsta prilaza određena je tipom i problemom kože. Posebna pažnja ukazuje se osetljivom tipu kože podložnom crvenilu i oticanju kao i koži sa ožiljcima i flekama. Primenjivani preparati su detaljno ispitani, a sva nova dostignuća prate se na svetskim kozmetičkim kongresima.

Iz široke ponude posebno izdvajamo voćne kiseline namenjen svim tipovima kože, a posebno koži sa flekama i ožiljcima. Primenjuje se jednom nedeljno tokom šest nedelja uz kućno pakovanje koje se koristi svake večeri i jutra.

Hijaluronske kiseline primenjuju se na isti način, ali su namenjene zreloj koži, vraćajući joj elastičnost i mekoću. Za zrelu kožu tu je i poseban miolifting program kao i 40 vrsta maski.

Nadogradnja trepavica vrši se dodavanjem snopa trepavica između več postojećih. Obično ostaju oko mesec dana.

MINI-VAL je tretiranje trpavica blagim kiselinama lime se one uvijaju. Idealno za duge ravne trepavice. Profesionalno šminkanje uz korišćenje najbolje kozmetike namenjeno je posebnim prilikama: venčanje, matura, javni nastup, maskembal... Promenite svoj izgled – postanite lepši, zanosniji i zadovoljniji.

Trajna sminka ili permanentni make up traje od 3g do 5g u zavisnosti od tipa koze, sluzi za kamufliranje blagih nedostataka na licu i naglasavanje prirodne lepote. Sa trajnom sminkom necete izgledati uvek nasminkani, vec uvek lepo. Radi se sa lokalnom anestezijom, tako da nije bolno. Rade se konture usana i popunjavanje celih usana, linija ajlajnera i obrve. Postupak traje od 30min do 80min.